Kasımlı İlkokulu
KASIMLI KÖYÜ NO12 / ŞİRVAN Okulumuz Siirt merkeze yaklaşık 23 km olup ilçe merkezine 8 kmdir.

VİZYON

Milli Eğitim Temel Kanununda öngörülen genel amaçlar ile Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda; öğrencilerin kendilerine özgü ihtiyaç ve özelliklerini dikkate alarak onları akademik ve sosyal yönden , ulusal ve uluslararası toplumların değerli bireyleri olmaya hazırlamak

MİSYON

Mutlu, öz güvenli, başarılı, ilkeli, duyarlı, açık fikirli, araştıran-sorgulayan, iletişim becerileri gelişmiş, öğrenmeye ve yeniliklere açık, öz değerlendirme yapabilen, iş birliğine yatkın, yaratıcı ve eleştirel düşünen, akılcı, cesaretli, çok yönlü, ulusal kültürünü özümsemiş, aynı zamanda küresel bakış açısına sahip bireyler yetiştirmektir.

Öğretim Şekli :Tam gün eğitim

Tam gün eğitim

Ders başlama 08:30 ile 14:10

Sobalı

Öğretmenlerin şahsi araçlarıyla yapılmakta.

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

İl merkezine uzaklık yaklaşık 23 km olup(16 km asfalt 7 km stabilize yol) ilçe merkezine 8 km dir.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Köy yapım aşamasında olan barajın bitmesi ile su altında kalacaktır.Yeni yerleşim yeri olarak köyün şuan ki konumundan 5 km doğu istikametine doğru yapılacağı söyleniliyor.